Menu

Een gerenoveerde trap laat het interieur stralen

In de tijd dat de meeste van onze huizen gebouwd zijn, werden trappen door de meeste architecten nog gezien als een puur functioneel onderdeel van het huis. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk waardoor een trap het uiterlijk van je interieur aanzienlijk kan verbeteren. Uiteraard is het nog steeds het belangrijkst dat je trap veilig en gebruiksvriendelijk is. Toptrap kan je helpen met een professionele traprenovatie die ervoor zorgt dat je hele huis een fris en modern tintje krijgt.

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn onwijs veel mogelijkheden om je trap te renoveren. Als je graag wilt weten wat de opties zijn dan kun je een kijkje nemen op de website van Toptrap. Voor mensen die liever het materiaal aanraken en vanuit verschillende ooghoeken bekijken heeft dit bedrijf ook een showroom. Daar kun je voelen hoe het is om verschillende soorten trappen te gebruiken. Je ervaart het verschil tussen bijvoorbeeld hout, PVC, Polypropeen CPL of Laminaat onder je eigen voeten waardoor het makkelijk wordt om in te schatten wat het beste bij je past.

Alles wordt met de hand op maat gemaakt

Bij Toptrap werken meerdere professionele trapspecialisten. Zij zorgen ervoor dat elk soort trap speciaal op maat wordt gemaakt voor jouw situatie. Dat is erg fijn want daardoor heb je toegang tot alle mogelijkheden en je weet zeker dat het perfect uitgevoerd wordt in je huis. Het bedrijf is gespecialiseerd in traprenovaties met PVC. Dat komt doordat ze met dit materiaal letterlijk alles kunnen maken. Daarnaast is het vochtbestendig en kan het gemakkelijk bewerkt worden met een anti-sliplaag.

Met deze extra’s wordt het een speciaal geheel

Je kunt een aantal extra’s toevoegen aan je gerenoveerde trap. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om trapverlichting te laten installeren. Dat zorgt ervoor dat de geometrische vormen van je trap extra goed uitkomen waardoor het een schitterend modern uiterlijk krijgt. Daarnaast is het natuurlijk onwijs praktisch wanneer je ’s avonds of ’s nachts de trap wilt gebruiken zonder het grote licht aan te doen.