Menu

Wat wij bouwen


Wij zijn dagelijks bezig met het bouwen, verbouwen en bouwen van nieuwbouw. Wij focussen vooral op grote projecten zoals het realiseren van totale nieuwbouwwijken.

Ons team is in de loop der jaren uitgegroeid tot een enorm team die volledig is omdat iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Dat maakt ons team ook zo compleet.

Dat ons team compleet is betekent niet dat wij nooit opzoek zijn naar nieuw talent. Wij leiden dagelijks ook studenten op tot basisbouwer of helpen hen specialiseren. Kortom, wij zijn de opleidingsplaats voor alle onderdelen van de bouw.

Samenwerken met ons


Ziet u het zitten om aan de slag te gaan met ons? Leuk! Wij kijken er naar uit. Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan op locatie zorgen wij voor dagelijks verslag. Dit is eigenlijk heel simpel, maar van groot belang. Wij nemen tegen het einde van onze werkdag even contact met u op.

Net op welke manier u dat prettig vindt. We kunnen u even bellen, een email sturen en een SMS alles is mogelijk. Maar zo blijft u op de hoogte van dit grote project.